Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending vanaf 0
  • Gratis verzending vanaf 0

Uitgaven 't Schrijvertje

Op deze pagina vindt u de uitgaven die 't Schrijvertje uitgeeft. Deze uitgaven zijn ook verkrijgbaar bij elke goede boekwinkel. Overweegt u zelf een boek uit te geven? Neem eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Ook voor kleine oplage's hebben wij een passende oplossing!

P.H. Duijzer - Ontmoetingen uit het leven van Elisabeth Maria van Scheers

Na jaren uitverkocht te zijn geweest is dit boek nu herdrukt. Het boek beschrijft het leven van E.M. van Scheers, onder Gods volk bekend als Betje Duijzer uit Brakel. Veel onderwijs mocht zij van de Heere ontvangen, en dat hield zij niet voor zichzelf. Met haar vrienden en bekenden sprak en schreef zij over Gods leidingen en over de trouw des Heeren. Het lange leven van Betje Duijzer was vol wederwaardigheden, maar getuigde tevens van het grote goed dat de Heere weggelegd heeft voor degenen die Hem vrezen. Dit boek beschrijft haar leven en de weg der bekering, waarvan zij ooit uitvoerig verslag deed in een brief aan Leen Potappel.

Het boek is geschreven door haar zoon P.H. Duijzer en nu opnieuw uitgegeven door haar achterkleinzoon P.J. Duijzer.
ISBN 9789086030156 - 177 pagina's, paperback.

P.H. Duijzer - Herinneringen aan het oude volk van God

Dit boek bevat herinneringen aan het oude volk van God rondom Betje Duijzer, opgetekend door haar zoon P.H. Duijzer. Het gaat er niet om de mens te verheerlijken, maar over het ware Godswerk in haar verheerlijkt, en ook in diegenen van het oude volk waar zij zoveel herinneringen aan had. De personen die in dit boek beschreven worden zijn onder andere: - Martijntje van der Velden - Govert Klop - Maarten Goudhart en zijn kameraden - Hubertus Schreuders - Een brief dan Ledeboer - Cornelia Paerel - Anna van Herwijnen - Hendrik Bauman - Evert van de Werken - Jan Hamelink - Abelina Wolthuis - Johannes Schalk - Govert Schalk - Gonis van Veen - Johannes Vos Het boek is te beschouwen als een vervolg op het eerder uitgegeven boek 'Ontmoetingen', en van een voorwoord voorzien door Ds. L. Vogelaar. Door de manier waarop de herinneringen vanuit de eerste hand zijn opgetekend, is dit boek geschikt voor jong en oud.

ISBN 9789086030378 - 143 pagina's, paperback.