* Belijdenistips * Bestellen, betalen en retour * Onlangs verschenenStomerij service *

nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2018

Voor het laatste nieuws: like onze Facebookpagina


Beste klanten en relaties,

De maand Mei is weer begonnen. De zon komt door, de bomen en bloemen lopen uit.
In het boekenvak draaien we dan al warm voor Moederdag, 13 mei! *Er zijn al heel veel toptitels verschenen, en er komen er nog een paar. Bijvoorbeeld het nieuwe boek van Francine Rivers – Het Meesterwerk, of het nieuwe boek van Marianne Grandia – Onder Zijn vleugels.
Heeft u al een verlanglijstje gemaakt, of bent u nog op zoek naar een mooi cadeau? Kom naar onze winkel, of kijk eens op www.schrijvertje.com! Niet alleen in boeken, maar ook in muziek, cadeauartikelen en wenskaarten hebben we een enorme keuze! En natuurlijk hoort bij een Moederdagkado een reep Tony Chocolonely! We hebben ze in allerlei soorten en maten.

*MAF Nederland* bestaat dit jaar 40 jaar. Met z'n allen zijn we een inzamelingsactie gestart voor een nieuw vliegtuig. Met dit nieuwe vliegtuig kunnen jaarlijks 2.500 hulpverleners, 42.000 kg medicijnen en meer dan 2000 Bijbels vervoerd worden. Meer dan 100.000 mensen kunnen jaarlijks geholpen worden en een vliegtuig gaat 30 jaar mee. Dat maakt een verschil! Doet u ook mee? U kunt doneren in de bus op onze toonbank, maar u helpt ook mee door MAF producten aan te schaffen. In onze winkel vindt u een steeds wisselend assortiment.

DVD actie! The Encounter- een inspirerende film in de stijl van De Uitnodiging: Gestrand door slecht weer in “the middle of nowhere” schuilen vijf vreemdelingen in een verlaten wegrestaurant. Een arrogante zakenman (Steve ‘Sting’ Borden), een eenzame, alleenstaande vrouw (Jaci Velazquez), een stel dat op het punt staat te scheiden, en een weggelopen tiener, staan oog in oog met de restauranteigenaar die hen meer serveert dan vergankelijk voedsel.
Deze geniale gastheer is een zekere Nazareeer (Bruce Marchiano) die al hun geheimen weet en de mogelijkheid bezit om hun antwoorden te geven op al hun problemen. als ze hem zouden vertrouwen. Het blijkt een wonderbaarlijke ontmoeting die hen allemaal hoe dan ook zal veranderen.
Deze 90 minuten durende topfilm is opnieuw uitgebracht en u krijgt hem deze maand *GRATIS* bij een besteding van 15 euro aan DVD's.
 
Ook in mei weer van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Witboomstraat 27 in Veen. Volg ons ook op Facebook  en Instagram!

Team 't Schrijvertje

Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Zoeken

Tips

Vergeving van zonden en nog veel meer
Vergeving van zonden en nog veel meer
€9.95

Love Divine 4
Love Divine 4
€19.90

Handgeletterde kerstkaarten om te kleure
Handgeletterde kerstkaarten om te kleure
€6.95

DVD Victorie
DVD Victorie
€2.99

Deel 26 - van 14 gemeenten naar 1 Altena
Deel 26 - van 14 gemeenten naar 1 Altena
€20.00

De nieuwe Biesbosch
De nieuwe Biesbosch
€16.95