*Bestellen, betalen en retour * Agenda's 2018 *Onlangs verschenenStomerij service *

nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2017

Voor het laatste nieuws: like onze Facebookpagina

Beste klanten en relaties,

De maand september is al weer begonnen. Na een paar mooie dagen waarin het toch nog even zomer werd wordt het nu weer kouder. Het wordt al eerder donker, we gaan het najaar in. Een mooie tijd! Er komen dit najaar erg veel nieuwe boeken uit, van bekende en minder bekende auteurs. Ook zijn we volop bezig met de voorbereidingen van ons 10-jarig jubileum, oktober 2017. Houdt onze nieuwsbrief en onze Facebookpagina in de gaten! Oktober wordt een feestmaand, we hopen ons 10 jarig bestaan te vieren, het is kinderboekenmaand en er komen heel veel nieuwe titels aan! Maar eerst september: de vakantie is voor de meeste mensen voorbij, kinderen gaan weer naar school, het normale leven is weer begonnen.
Wilt u slaapzakken, (tuinbank)kussens schoon opbergen? Laat ze reinigen door onze stomerij-service! Tegen aantrekkelijke tarieven worden uw kleding, gordijnen, matrassen, kussens etc, professioneel gereinigd door Stomerij Uniek. Lees er meer over op onze website onder de categorie Stomerijservice.

Afgelopen weken hebben we de winkelvoorraad van een collega overgenomen. In deze partij zitten heel veel boeken over Theologie, pastoraat, christelijk leven, wetenschap en maatschappij en nog veel meer. Deze boeken ruimen we op: elk tweede boek is GRATIS. Kom eens kijken in onze gezellige winkel of er iets voor u bij zit. En om wat ruimte te maken voor alle nieuwe artikelen ruimen we ook een aantal series van Nijntje op. Ook voor deze artikelen geldt: elke tweede GRATIS!!

De laatste schoolagenda's liggen er nog, maar deze week kregen we een heleboel kalenders en agenda's voor 2018 binnen. Zoveel verschillende soorten hadden we nog nooit! Vrijwel alle agenda's en kalenders zijn nu binnen gekomen, dus kom binnenkort naar onze winkel voor de grootste keuze in de regio!

Nu alle verenigingen en groepen weer van start gaan hebben we een mooie aanbieding: Een boekje over Balanceren in een kleine groep. Het leiden of deelnemen aan een groep is leren omgaan met soms tegengestelde eisen of verwachtingen. Onderwerpen als vriendelijkheid in confrontatie, vriendschap en verantwoording, mens en missie, waarheid en leven komen in dit boek aan bod. In samenwerking met de uitgever kunnen wij dit boek (200 pag.) aanbieden voor slechts € 2,50!

Nieuw binnen gekomen zijn onder andere het nieuwe boek van Gerda Ronhaar - Wel en wee in de Duiventil, en het nieuwe boek van Ben de Raaf - Geweldpleging in Middelwatering. Ook bij de romans zijn veel nieuwe titels verschenen, en er komt nog veel meer aan. Onder andere het nieuwe boek van Irma Joubert!
De komende tijd verwachten we weer veel klanten te mogen verwelkomen. Richting het einde van het jaar start voor veel boekwinkels een drukke tijd. Lijkt het u leuk om bijvoorbeeld een dagdeel per week in een boekwinkel mee te helpen? Wij zoeken vrijwilligers! Man, vrouw, jong, oud, welkom! Enige afstand tot de arbeidsmarkt is hoeft geen bezwaar te zijn, wij kunnen u de mogelijkheid bieden om vanuit een werksituatie door te solliciteren naar een betaalde baan bij een ander bedrijf. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Graag tot ziens in onze gezellige winkel aan de Witboomstraat 27 in Veen!

Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Zoeken

Tips

Vurig
Vurig
€17.50

Verbroken
Verbroken
€19.95

Precious & Beloved
Precious & Beloved
€4.99

De nieuwe Biesbosch
De nieuwe Biesbosch
€16.95

Dame van aanzien
Dame van aanzien
€9.95

Baby Cards - 30 kaarten om vast te legge
Baby Cards - 30 kaarten om vast te legge
€16.95