*Nederland Zingt actie * Bestellen, betalen en retour * Agenda's 2018 *Onlangs verschenenStomerij service *

nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari 2018

Voor het laatste nieuws: like onze Facebookpagina


Beste klanten en leveranciers,
Het jaar 2018 is begonnen. Van harte wensen we u/jou een Gezegend, gezond en gelukkig 2018 toe!
Ook in 2018 hopen wij weer voor u klaar te staan en te zorgen voor een grote keuze in boeken, wenskaarten, CD/DVD's en nog veel meer. Denkt u ook eens aan onze stomerij-service, om het nieuwe jaar eens fris te beginnen.

We starten het nieuwe jaar gelijk al met een paar mooie nieuwe boeken en CD's: vanaf 9 januari verschijnt het nieuwe boek van Elisabeth Musser: Als ik mijn ogen sluit 
Als ik mijn ogen sluit' van Elizabeth Musser is niet een gewone roman, maar een ode aan vergeving en genade.
Jason, het 6-jarige zoontje van Henry en Libby Blough, lijdt aan een ernstig hartdefect en moet binnenkort zijn vierde operatie ondergaan. Henry werkt bij een drukkerij en kan al die dure operaties niet van zijn loon betalen. Zonder dat zijn vrouw het weet, stelt hij zich beschikbaar als huurmoordenaar, net als zijn vader ooit deed.
Maar hij faalt. Josephine Bourdillon, de vrouw die hij had moeten vermoorden, is niet dood, maar ligt in coma. Ondertussen wordt Jase' toestand kritiek. Wetend dat hij niet voor de mislukte opdracht betaald zal worden, probeert Henry Josephine opnieuw te vermoorden, maar haar ziekenhuiskamer wordt goed bewaakt en hij slaagt er niet in om bij haar te komen. Als hij thuiskomt, wacht zijn vrouw hem op met goed nieuws: het geld is binnen en Jase kan geopereerd worden. Henry is opgelucht, maar ook bezorgd. Waarom is hij toch uitbetaald?
Bemoediging speelt een grote rol in de romans van Elizabeth Musser. Eerder verschenen van haar hand onder andere de romans 'Het huis op de heuvel', 'Aan de andere kant van de bergen' en 'Dichterbij dan je denkt'.

En eind januari verschijnt de nieuwe CD van Sela: God van leven. U kunt al intekenen!

Op de voorkant van de nieuwe Sela-cd, die eind januari 2018 verschijnt, staat een olijftakje.Van oudsher een symbool van vrede en voorspoed. Op verschillende plekken in de Bijbel is er een verwijzing naar te vinden. Het eerste moment is bij Noach. Een duif brengt een olijfblad de ark binnen. Het leven keert terug, God herstelt de band met ons mensen.
Vrede en nieuw leven. Het zijn twee belangrijke thema’s die in de liederen van ‘God van leven’ voorkomen. Door de eeuwen heen geeft de God van leven ons in Jezus Christus een teken. Elke dag, in voor- en tegenspoed, is een door God gegeven nieuw begin.
Ook bij deze cd zijn de zestien nieuwe liederen bedoeld om van te genieten maar ook om als muzikant te gebruiken. Bij dit album is het voor iedereen mogelijk om gratis eenvoudige bladmuziek te downloden met de unieke code in het boekje. Voor de gevorderde muzikant verschijnt ook een muziekboek onder dezelfde titel.


In april komt er een nieuw boek uit van Francine Rivers en het lang verwachte nieuwe boek van Marianne Grandia. En voor dit voorjaar staan nog veel meer mooie nieuwe uitgaven gepland. Kortom, we zitten niet stil!
Lekker lezen en luisteren in deze donkere dagen!

Zoekt u een leuk, klein cadeautje om aan die éne speciale persoon te geven? Kijk eens op onze cadeauafdeling! Voor elk budget hebben we een mooi cadeau!

Heeft u al een agenda, kalender voor 2018? Wij hebben nog voorraad! Ook in de dagboeken hebben we zoals vanouds een enorme keuze, er zit altijd wel iets voor u bij. Kom eens kijken in onze gezellige winkel! We zetten graag een vers kopje koffie of thee voor u.

Van harte welkom in onze gezellige winkel!

Ook in 2018 weer van harte welkom in onze gezellige winkel!

Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Zoeken

Tips

Vergeving van zonden en nog veel meer
Vergeving van zonden en nog veel meer
€9.95

Meisje uit het verscholen dorp
Meisje uit het verscholen dorp
€23.99

Love Divine 4
Love Divine 4
€19.90

Live from theaters,clubs,campfires
Live from theaters,clubs,campfires
€18.50

Heft Gode blijde psalmen aan
Heft Gode blijde psalmen aan
€14.90

Deel 26 - van 14 gemeenten naar 1 Altena
Deel 26 - van 14 gemeenten naar 1 Altena
€20.00