* Bestellen, betalen en retour * Onlangs verschenenStomerij service *

nieuwsbrief

Nieuwsbrief juli-augustus 2018

Voor het laatste nieuws: like onze Facebookpagina

Beste klanten en relaties,

Wij zijn helemaal klaar voor de zomer! De temperatuur is al zomers, en ook in onze winkel hebben we volop zomerse aanbiedingen! Zoekt u nog een paar mooie boeken voor de vakantie? Kom dan naar onze winkel. We hebben aanbiedingen, voordeelpakketten, de nieuwste romans en nog veel meer. Ook voor de juf of meester hebben we een mooi assortiment afscheidscadeaus en wenskaarten.

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de verbouwing van de winkel. Vrijwel alles is van z'n plek geweest en de winkel is opnieuw ingedeeld. We kunnen nu meer artikelen kwijt, en de winkel maakt een ruimere indruk. Vele klanten zijn al even een kijkje wezen nemen, en we krijgen heel leuke reacties. Kom ook eens kijken, van harte welkom!
Ook de vakantiebijbelgidsjes liggen weer in onze winkel. In tegenstelling tot voorgaande jaren vraagt de uitgever nu een kleine bijdrage (€0,25) voor de gids. Handig om op vakantie toch een dagboekje mee te nemen, maar niet het hele boek. Zolang de voorraad strekt zijn ze beschikbaar in onze winkel!

Vandaag (3 juli) krijgen we een nieuwe internetverbinding. Daardoor kunnen we deze week nog wat lastig bereikbaar zijn. Mocht het niet lukken, probeer het later nog eens, of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of stuur een bericht via Facebook. Met de nieuwe internetverbinding wordt het ook mogelijk om een nieuwsbrief met meer foto's te verzenden, dus vanaf volgende maand krijgt de nieuwsbrief ook een nieuw uiterlijk....

De komende weken (9 juli tot 17 augustus) is onze winkel *op maandag en dinsdag* gesloten. *De andere dagen gelden onze normale openingstijden*. We gaan niet op vakantie, maar blijven lekker hier om u van de mooiste boeken te kunnen voorzien! Bestellingen worden gewoon verwerkt, u kunt via onze website, mail en facebook gewoon uw bestelling doorgeven.

Tot slot wensen we iedereen een fijne vakantie, goede reis en behouden thuiskomst! En voor de thuisblijvers: ook in juli en augustus weer van harte welkom in onze gezellige winkel aan de Witboomstraat 27 in Veen. Volg ons ook op Facebook  en Instagram!

Zomerse groet van 't Schrijvertje-team!

Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Zoeken

Tips

Spanning
Spanning
€29.95

Recht uit mijn hart
Recht uit mijn hart
€14.95

Live from theaters,clubs,campfires
Live from theaters,clubs,campfires
€18.50

Hart als inzet
Hart als inzet
€19.95

Engelenbrood
Engelenbrood
€21.99

Bloedrood
Bloedrood
€22.99