Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending vanaf 0
  • Gratis verzending vanaf 0

Levi's strijd

Thomas, Julie

Prijs: € 8,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789029728188
Auteur(s) : Thomas, Julie
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Thema : Historische fictie
Met betrekking tot christenen en christelijke groepen
Categorie : Behendigheidsspellen
Uitgever : Voorhoeve
Verschenen : September 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 215 x 140 x 28 mm
Gewicht : 429 gram
Beschrijving

Actieboek bij 't Schrijvertje - op=op

'Mijn naam is Levi Horowitz en dit is het verhaal van mijn oorlog. Ik zal het één keer vertellen. Daarna zal ik er nooit meer over praten.'

Levi Horowitz is van nature niet het type om soldaat te worden. Maar als hij Duitsland moet ontvluchten in 1938, nemen de omstandigheden een wending die hij nooit had kunnen voorzien. Zijn niet-Joodse uiterlijk en uitzonderlijke muzikale talent worden opgemerkt door de Britse geheime dienst, die hem vraagt voor het te spioneren in Berlijn.

Zo wordt Levi's alter ego Hauptmann Werner Schneider geboren. Zijn virtuoze pianospel valt in de smaak bij de nazi's. Werner wordt uitgenodigd om te komen spelen in het buitenverblijf van Adolf Hitler, en heel even is hij zelfs in de positie om het verdere verloop van de oorlog te beïnvloeden.

Levi's familie denkt ondertussen dat hij veilig in Londen is. Pas na zijn overlijden, decennia later, horen zijn nabestaanden van zijn heldendaden en komt het geheim dat Levi al die tijd met zich meedroeg aan het licht.

Julie Thomas woont in Cambridge, Nieuw Zeeland, en schrijft naast haar fulltime baan als scriptschrijver en filmproducer. Levi's strijd is het los te lezen vervolg op haar eerdere romans over de familie Horowitz: De jongen, de viool en de meester en Rachels verzet.

Velden met een * zijn verplicht