Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Gratis verzending vanaf 0
  • Gratis verzending vanaf 0

Scherven voor de eeuwigheid

Romijn, Ruben - Project AardeWerk

Tien muzikale mijmeringen over glansrijke gebrokenheid

Prijs: € 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 5061428114170
Auteur(s) : Romijn, Ruben - Project AardeWerk
Verschenen : Januari 2024
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Scherven voor de eeuwigheid - Project AardeWerk - Ruben Romijn

Tien muzikale mijmeringen over glansrijke gebrokenheid

De hersenspinsels en hartenkreten van Ruben Romijn raakten vanaf 2016het papier. De reisverslagen die hij tijdens zijn geloofsqueeste in dichtvorm optekende, werden al gauw muzikale mijmeringen door de melodieën die erbij ontstonden.

'AardeWerk' werd de naam van zijn Nederlandstalige muziekproject. De eerste 10 liederen vonden hun weg naar deze debuutbundel met de hulp van 5 toptechnici, 12 virtuoze musici, 13 geweldige gastartiesten en zo'n 130 donateurs. Ga rustig achterover zitten met de muziek op je oren en blader door de liedteksten, achtergrondverhalen, Bijbelteksten en kunstwerken over de breekbaarheid van het leven en... de bruikbaarheid daarvan!

Met Scherven voor de eeuwigheid doet Ruben een poging het geheim van Paulus te ontdekken. Hoe kon hij zich 'verheugen over zwakheden, noden en verdrukkingen', aldus zijn tweede brief aan de Korintiërs? Wat heeft Bijbelfiguur Gideon daarmee te maken? En waarom is het volgens Jezus zo belangrijk dat we leren lijden in een maakbare maatschappij van grenzeloze mogelijkheden?

Door het verweven van Bijbelteksten, gewetensvragen, ontboezemingen en gebeden, hoopt Ruben de rode draad van Gods handelen met deze wereld - ook wel: Zijn 'Aarde-Werk' - te onthullen, om zo een hoopvolle horizon te schetsen. Hoe troostrijk is het als onze gebrokenheid door de deur van Gods genade naar het slotakkoord van Zijn gerechtigheid leidt? En als onze scherven in het licht van de eeuwigheid puzzelstukjes kunnen worden?

Ruben Romijn drumt, onderwijst, tekent, en schrijft. Hij studeerde in 2016 af aan het conservatorium. Sindsdien geeft hij drumlessen aan jong en oud en werkt hij als sessiemuzikant en freelance illustrator. Hij spreekt zo nu en dan in Evangelische gemeentes. Zijn missie is om levendig licht te werpen op Gods Woord.

Tien muzikale mijmeringen over glansrijke gebrokenheid

Velden met een * zijn verplicht